Logo Vlondervloeren.nl 70.000 m2

De grootste in Vlondervloeren

Altijd 70.000m2 op voorraad

Aanpakken! Daar houden we van bij Vlondervloeren.nl. Met een groot team van aanpakkers leggen we jaarlijks meer dan 500.000m2 vlondervloeren. We leveren aan de grootste festivals in de Benelux zoals Tomorrowland en Mysteryland.

Met een vast team van aanpakkers weten we jaarlijks een grote groei te bereiken en zijn we ondertussen een belangrijke speler geworden op het gebied van vlondervloer verhuur.

“Dat is Vlondervloeren.nl”

IMG_9505
Vlondervloeren trailer
Vlondervloeren
0 m2
Festivals
0 +
Vlonderleggers
0 +
Tevreden klanten
0 +

Over Vlondervloeren.nl

Van 2000M2 naar 70.000M2

Vlondervloeren.nl is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste in vlondervloeren verhuur van de Benelux. Het begon met een kleine opdracht van 2000m2 bij een groot festival. De kwaliteit van onze diensten was voor deze festivals zo onderscheidend dat er al snel een vraag was naar meer. De kracht van onze service en het enthousiaste team waarmee we vervolgens meerdere festivals wisten te veroveren zorgden voor een snelle groei en bracht ons in 3 jaar van een voorraad van 2000m2 naar 70.000m2 vlondervloeren.

Onderdeel van team Vlondervloeren.nl

Pepijn zonder logo

Pepijn van der Poel

Manager

Pepijn staat voor al zijn klanten klaar om keurig werk af te leveren. Hij regelt alle dagelijkse zaken bij vlondervloeren.nl

Morris zonder logo

Morris van der Poel

Werkvoorbereider

Morris is de werkvoorbereider van vlondervloeren.nl, hij speelt een belangrijke rol in het realiseren van de vloeroplossingen en zorgt dat het personeel met de juiste uitrusting op elk festival staat. Met de kennis van Morris is geen festival te gek.

Freek zonder logo

Freek van de Glind

Werkvoorbereider

Freek is naast vrachtwagenchauffeur ook werkvoorbereider bij vlondervloeren. Samen met Morris zorgt hij ervoor dat elke vlonder goed op de plattegrond wordt ingetekend. Hierdoor kan het personeel zonder zorgen op pad!