De grootste in Vlondervloeren

Altijd 50.000m2 op voorraad

Aanpakken! Daar houden we van bij Vlondervloeren.nl. Met een groot team van aanpakkers leggen we jaarlijks meer dan 300.000m2 vlondervloeren. We leveren aan de grootste festivals in de Benelux zoals Tomorrowland en Mysteryland.

Met een vast team van aanpakkers weten we jaarlijks een grote groei te bereiken en zijn we ondertussen een belangrijke speler geworden op het gebied van vlondervloer verhuur.

“Dat is Vlondervloeren.nl”

home_foto1
full service
0 m2
Vlondervloeren
0 +
Festivals
0 +
Vlonderleggers
0 +
Tevreden klanten

Over Vlondervloeren.nl

Van 2000M2 naar 50.000M2

Vlondervloeren.nl is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste in vlondervloeren verhuur van de Benelux. Het begon met een kleine opdracht van 2000m2 bij een groot festival. De kwaliteit van onze diensten was voor deze festivals zo onderscheidend dat er al snel een vraag was naar meer. De kracht van onze service en het enthousiaste team waarmee we vervolgens meerdere festivals wisten te veroveren zorgden voor een snelle groei en bracht ons in 3 jaar van een voorraad van 2000m2 naar 50.000m2 vlondervloeren.

Onderdeel van team Vlondervloeren.nl

Pepijn van der Poel

Manager

Pepijn staat voor al zijn klanten klaar om keurig werk af te leveren. Hij regelt alle dagelijkse zaken bij vlondervloeren.nl

Bram Borgstijn

Vrachtwagenchauffeur vlondervloeren

Bram is één van onze beste chauffeurs en voor de vlondervloeren de beste die er is. Op krappe festivalterreinen draait Bram de vrachtwagen veilig en secuur het terrein op alsof het een Fiat 500 is.

Freek van de Glind

Chauffeur

Niemand kan zo goed met een aanhanger rijden als Freek. Achteruit met een schamel aanhanger de hoek om. En het belangrijkste van alles, ontzettend veilig en gecontroleerd.

Recente artikelen