Verbind consument en winkelier met succesvolle concepten

Winkelpromotie en evenementen

Wij zijn doeners die ideeën en maatwerk leveren voor al onze opdrachtgevers. Wij zorgen voor beleving en gevoel achter ieder evenement. Daarnaast houden we niet van veel gedoe waardoor we duidelijke communicatie door openheid, heldere afspraken en korte lijnen hanteren.

Als team opereren we als verlengstuk van de klant met ieder zo zijn eigen vak-specialisme.

“Dat is Point of Concept.”

Eigen concepten
0 +
Klanten beleving
0 +
Record
bezoekersaantal
0 +
Landelijke bekendheid
0 +

Over Point of Concept

Het ontstaan van Point of Concept

Winkelpromotie op maat

Met verschillende winkelcentra werken wij op vaste basis aan winkel promotie. Dit doen wij door zowel éénmalige acties als volledige jaarplannen aan te bieden. Deze zijn afgestemd op de doelstellingen van het winkelcentrum.

Het organiseren van activerende concepten heeft zich bewezen als een effectieve methode voor promotie van uw winkelcentrum en draagt bij aan:

  1. Een positief beeld van uw winkelgebied
  2. Meer bezoekers
  3. Bezoekers verblijven langer in uw winkelgebied
  4. Meer besteding in uw winkelgebied
  5. Op de langere termijn zorgt dit voor een positieve relatie met uw bezoekers
  6. Meer besteding in uw winkelgebied

 

Eigen concepten

Al meer dan 10 jaar werken wij samen met kleine en grote winkelcentra met verschillende concepten. Veel van deze concepten zijn op maat gemaakt en gericht op de doelstellingen van het winkelcentrum. Hieruit zijn ook verschillende concepten naar voren gekomen waar wij in geloven en die ingezet worden door het hele land.

Het organiseren van activerende concepten heeft zich bewezen als een effectieve methode voor promotie van uw winkelcentrum en draagt bij aan:

  1. Een positief beeld van uw winkelgebied
  2. Meer bezoekers
  3. Bezoekers verblijven langer in uw winkelgebiedMeer besteding in uw winkelgebied
  4. Hogere besteding in uw winkelgebied

Onderdeel van team Point of Concept

Sander Veldman

Manager

Sander staat bij de grootste evenementen klaar om keurig werk af te leveren. Dit zijn zowel festivals als winkelcentra en we gaan pas naar huis als alles perfect is.

Morris zonder logo

Morris van der Poel

Event manager

Morris is de event manager bij Point of Concept. Hij zorgt ervoor dat ieder evenement tot in de puntjes is verzorgd en zal zorgen voor een fijne communicatie.

Mirjam den Boer

Gastvrouw

Mirjam den Boer is de gastvrijheid zelfe. Met een bak aan enthousiasme en een grote glimlach ontvangt ze bezoekers en gasten om te zorgen voor een onvergetelijke dag.