Maakt werk avontuurlijk

Plezier en avontuur op je werk.

Bij JobMaker kijken we niet alleen naar de persoon maar naar het totaalplaatje.
Combineer een bijbaan naast je studie, of vind een uitdagende vaste baan omdat je de ambitie hebt om verder te groeien in je huidige functie.

Jobmaker vindt de baan die bij jou past en waar je jezelf verder in kunt ontwikkelen.

jobmaker1
jobmaker2
Werknemers
0 +
Uitdagende vacatures
0 +
Workshops
per jaar
0 +
Vrijdagmiddagborrels
per jaar
0 +

Het ontstaan van JobMaker

Onze ambities zijn die van jou

Hoewel onze inzet meestal tijdelijk is, zijn onze resultaten blijvend. Daarmee komen we betrouwbaar over naar zowel werkgever en werknemer. Wanneer je met ons het avontuur aan gaat houden we rekening met verschillende factoren: wat er inhoudelijk aan werkzaamheden mogelijk is en of dit bij je past. Heb jij daarnaast de ambitie om verder te leren, dan is dat bijvoorbeeld ook mogelijk.

Waarom werkzoekers kiezen voor JobMaker

Wanneer je op zoek bent naar de leukste vacature, sta je aan het begin van een nieuw avontuur. Laat het nou net zijn dat wij projecten en opdrachten hebben die perfect passen bij jouw talent en vaardigheden. Daarmee haal je plezier uit je werk en ben jij dadelijk de onmisbare schakel van een super team.

Waarom werknemers kiezen voor JobMaker

Alle oplossingen die wij onze opdrachtgevers aanbieden geven een meetbare voorsprong. Het is van groot belang om in te zien in welke functie iemand zijn of haar kracht zit. Deze vraag staat bij JobMaker altijd centraal. Iemand kan immers nog zoveel talenten bezitten; als je hem op de verkeerde plaats neerzet zal dat talent nooit worden benut.

Onderdeel van team Jobmaker

Niels zonder logo

Niels Willemse

HR Manager

Niels Willemse zorgt voor de dagelijkse personeelsbezetting. Niels bouwt aan een hecht team door aan te sturen op goede samenwerking en een fijne werksfeer.

Paul zonder logo

Paul Gouw

Opleidings coach chauffeurs

Paul staat met open armen klaar voor elke nieuwe medewerker. De eerste dag ga je dan ook vaak op pad met Paul, hij zorgt ervoor dat je de Vcompany Groep cultuur begrijpt en gaat waarderen. Ook leert hij alle nieuwe medewerkers goed omgaan met ons wagenpark.

Julia zonder logo

Julia Baan

Personeelszaken

Julia is een gewaardeerde medewerker op het gebied van personeelszaken. Van contract tot nieuwe kleding, je kan voor alles bij haar terecht. Met Julia in het team kan iedereen met een vrolijke lach naar het werk.

Recente artikelen