De partner in innovatieve logistiek.

Met een flexibele en duurzame insteek staat Vcompany Transport voor innovatieve logistiek.

Met onze jonge en enthousiaste instelling is Vcompany Transport een logistieke dienstverlener met een flexibele instelling en een duurzame insteek. Dit zorgt voor een jaarlijkse gezonde groei en betrokken medewerkers. We leren graag over uw bedrijf zodat we samen op zoek kunnen naar de meest effectieve en passende samenwerking. Vcompany Transport staat voor flexibel ondernemerschap, waarbij mens en milieu centraal staat.

Wij ondersteunen en ontzorgen op het gebied van logistiek, geheel binnen de gestelde wet- en regelgeving.

0 +
Auto's
0 m2
Warehousing
0 +
Chauffeurs
0 +
Orders per jaar

Het ontstaan van Vcompany Transport

De kracht van flexibel ondernemen

Het hele land verschuift de winkelaankopen naar online aankopen en waar voor Vcompany Verhuur de markt potdicht zit ontstaat een groot gat in de transportsector. Binnen 2 weken staat Vcompany Transport als kleine bambi te wankelen op haar benen. Ondertussen uitgegroeid tot een een waardig hert met een groeiend wagenpark en een energiek team aan chauffeurs. Klaar om de wereld kennis te laten maken met Vcompany Transport.

Onderdeel van team Vcompany Transport

1536217985943

Ronald vd Tol

Planner

De dynamische functie van planner past bij Ronald als glazen muiltje. Met één been in de loods en zijn andere been achter het bureau stuurt hij de dagelijkse planning richting perfectie.

49300534_454844598379776_6826884898205204480_n

Jermaine de Leeuw

Hoofd magazijn

Jermaine staat voor overzicht en structuur. Met een enthousiaste houding ontvangt hij vrachtwagens en stuurt hij onze chauffeurs veilig de weg op.

Freek van de Glind

Chauffeur vrachtwagen

Niemand kan zo goed met een aanhanger rijden als Freek. Achteruit met een schamel aanhanger de hoek om. En het belangrijkste van alles, ontzettend veilig en gecontroleerd.