De partner in innovatieve logistiek.

Met een flexibele en duurzame insteek staat Vcompany Transport voor innovatieve logistiek.

Met onze jonge en enthousiaste instelling is Vcompany Transport een logistieke dienstverlener met een flexibele instelling en een duurzame insteek. Dit zorgt voor een jaarlijkse gezonde groei en betrokken medewerkers. We leren graag over uw bedrijf zodat we samen op zoek kunnen naar de meest effectieve en passende samenwerking. Vcompany Transport staat voor flexibel ondernemerschap, waarbij mens en milieu centraal staat.

Wij ondersteunen en ontzorgen op het gebied van logistiek, geheel binnen de gestelde wet- en regelgeving.

Wagenpark auto's
Auto's
0 +
Warehousing
0 m2
Chauffeurs
0 +
Orders per jaar
0 +

Het ontstaan van Vcompany Transport

De kracht van flexibel ondernemen

Het hele land verschuift de winkelaankopen naar online aankopen en waar voor Vcompany Verhuur de markt potdicht zit ontstaat een groot gat in de transportsector. Binnen 2 weken staat Vcompany Transport als kleine bambi te wankelen op haar benen. Ondertussen uitgegroeid tot een een waardig hert met een groeiend wagenpark en een energiek team aan chauffeurs. Klaar om de wereld kennis te laten maken met Vcompany Transport.

Onderdeel van team Vcompany Transport

Wouter zonder logo

Wouter den Boesterd

Manager

Wouter is de manager van Vcompany Transport, hij is de drijvende kracht achter de logistieke operaties. Met zijn scherpe blik en kennis van transport zorgt hij voor een zo efficiënt mogelijk proces.

49300534_454844598379776_6826884898205204480_n

Jermaine de Leeuw

Hoofd magazijn

Jermaine staat voor overzicht en structuur. Met een enthousiaste houding ontvangt hij vrachtwagens en stuurt hij onze chauffeurs veilig de weg op.

Ronald zonder logo

Ronald vd Tol

Planner

De dynamische functie van planner past bij Ronald als glazen muiltje. Met één been in de loods en zijn andere been achter het bureau stuurt hij de dagelijkse planning richting perfectie.

Stefan zonder logo

Stefan Rutgers

Planner

Stefan is een toegewijde planner bij Vcompany Transport, hij zorgt ervoor dat alle orders op tijd bij de klant aankomen. Met Stefan kunnen we de uitdagingen in de transportwereld aan!

Paul zonder logo

Paul Gouw

Wagenpark

Paul is onze deskundige wagenparkbeheerder. Met zijn uitgebreide kennis van de voertuigen zorgt hij dat alle wagens in topconditie zijn en zullen blijven. Dankzij Paul kunnen we met z’n alle veilig de weg op.