Springkussens, stormbanen en attracties uit het grootste assortiment

Al meer dan 15 jaar toonaangevend binnen de attractieverhuur

Vcompany Verhuur is gespecialiseerd in de verhuur van attracties en springkussens. De afgelopen jaren is Vcompany uitgegroeid tot één van de grootste spelers in Nederland. Met een breed assortiment en een eigen transporttak is Vcompany Verhuur in staat om jong en en oud in heel Nederland op te vrolijken met fantastische attracties. Ook staat Vcompany achter de organisatie van “Beat The Wall” in Utrecht en “De grootste stormbaan van Nederland” in Zoetermeer.

Attracties
0 +
Afhaal locaties
0
Stormbanen
0 +
Rodeostieren
0 +

Het ontstaan van Vcompany Verhuur

Over Vcompany Verhuur

Vcompany Verhuur werd in 2008 overgenomen door Wilbert Vernooij. Nadat hij een attractieverhuurder bezocht voor een abraham voor zijn vader en thuis kwam met het hele assortiment. Ondertussen is Vcompany uitgegroeid naar de top 5 grootste attractieverhuurders van Nederland met een assortiment van meer dan 300 attracties en grote evenementen zoals Beat The Wall.

Onderdeel van team Vcompany Verhuur

Sander zonder logo

Sander Veldman

Manager

Sander kent alle attracties als geen ander. Hij stuurt buiten de dagelijkse ploeg aan die alle verhuur artikelen klaar zetten voor transport. Tevens zorgt hij ervoor dat alle attracties bij terugkomst gecontroleerd worden en weer verhuur klaar gemaakt worden.

Kim zonder logo

Kim Ax

Office Manager

De grootste glimlach van kantoor komt bij onze Kim vandaan. Met een lichtte obsessie voor structuur en orde zorgt Kim voor een  strakke administratie zonder fouten. 

Jasper zonder logo

Jasper Nijhuis

Planner

Japer is de planner bij Vcompany Verhuur, hij zorgt voor het coördineren van leveringen tot het plannen van logistiek. Met veel passie zorgt hij ervoor dat elke klant tevreden is en alles op rolletjes loopt.