Bij de Vcompany is er voor bijna iedereen wel een leuke interessante vacature beschikbaar.

Doordat de Vcompany Groep bestaat uit 5 verschillende bedrijven bestaat is de kans groot dat we een leuke baan voor je beschikbaar hebben.

De Vcompany groep bestaat uit de volgende bedrijven;

–          Vcompany Verhuur

–          Vcompany Transport

–          Jobmaker

–          Vlondervloeren.nl

–          Point of Concept

Bij Vcompany verhuur verhuren we attracties. We zijn daarvoor, vooral in het hoogseizoen altijd op zoek naar mensen. Dus wil je werken in je vrije uurtjes naast school of in de vakanties? Dan ben je bij Vcompany verhuur aan het juiste adres.  

Je werkzaamheden kunnen zijn van het schoonmaken van de springkussens, het verzorgen van evenementen door het begeleiden bij een springkussen tot het meerijden met één van onze chauffeurs en helpen bij het opzetten van een klus. 

Bij Vcompany Transport bestaan de werkzaamheden voornamelijk uit het bezorgen van producten bij de juiste mensen. Dit kunnen zowel springkussens zijn, vlondervloeren, pakketten van Ikea, maar ook tuinmeubelen of planten.

Het hebben van een rijbewijs is dan ook een pré. Mocht je hier niet van in het bezit zijn, geen probleem. Naast chauffeurs zijn er ook mogelijkheden om als bijrijder aan de slag te gaan. Ook zijn we op zoek naar enthousiaste loods medewerkers.

Vlondervloeren.nl, de naam zegt het al. De werkzaamheden hiervoor liggen voornamelijk bij het leggen van Vlondervloeren. Met vlondervloeren.nl leggen wij vloeren van 100m2 tot meer dan duizenden m2 bij grote festivals.

Zo leggen wij bijvoorbeeld al een aantal jaren vloeren bij de grote festivals als Tomorrowland en mysteryland

Bij Point of Concept houden we ons bezig met winkelpromotie en het organiseren van verschillende evenementen. Bij point of concept zijn we op zoek naar verschillende projectleiders.

Je bent het aanspreek punt van zowel onze medewerkers als onze klanten tijdens het organiseren en opzetten van festivals en evenementen.

Dus ben je op zoek naar een leuke baan aarzel niet en neem contact met ons op!