Sponsor samenwerkingen

De Vcompany groep wil zich dit jaar extra gaan richten op het sponsoren van goed doelen.

Dit willen we graag realiseren door samenwerkingen aan te gaan tussen Vcompany en verschillende organisaties, scholen, verenigingen, teams, klassen of clubs  die zich bijvoorbeeld bezig houden met het organiseren van evenementen, crowdfunding, benefiet of inzamelingsacties. 

 

Hoe wij u kunnen sponsoren

Vcompany Groep kan u bijvoorbeeld sponsoren door het kosteloos aanbieden van springkussens, stormbanen, attracties en/ of vlondervloeren voor het inzamelen van uw goede doel.

Denk dan bijvoorbeeld aan het organiseren van een zeskamp. Door toegang te vragen tot de verschillende acties kunt u geld opvragen. Of denk bijvoorbeeld aan een waterchallenge door één van onze waterattracties te laten sponsoren.

Organiseer een sponsorloop door een parcours op te zetten met één van onze stormbanen.

 

Door het inzetten van onze attracties heeft u een originele wijze voor het inzamelen van geld voor uw doel. Zet uw inzamelingsactie online en op social media en zorg dat er zo veel mogelijk mensen en donateurs op uw dag aanwezig zijn.

U kunt bijvoorbeeld ook geld inzamelen door het houden van een loterij. Wat is er nu leuker dan het winnen van een leuke prijs door het hebben van het juiste lotnummer?  Laat de prijs van het juiste lotnummer nou een springkussen voor één dag zijn. 

Kortom genoeg ideeën om uw sponsoring of inzamelingsactie tot een goed en succesvol einde te brengen.

 

Interesse in een sponsor samenwerking?

Mocht u interesse hebben in een samenwerking, dan kunt u dit doen door het onderstaande formulier in te vullen:

Sponsoraanvraag